Om Ulrika Fjällborg

JH Ulrika Fjalborg Laguppl-5Jag har varit verksam som journalist sedan 1995

Innan jag startade min egen verksamhet var jag reporter och redaktör på affärsmagasinet Veckans Affärer (2011-2014). Under 2013 var jag ansvarig redaktör för innehållet i tidningens hela seminarieverksamhet. Ämnesmässigt var mitt huvudämne ”humankapitalet”, med ledarskap, jämställdhet, mångfald, talangförsörjning, hållbara medarbetare och hållbar affärsverksamhet. Jag ansvarade för tidningens flaggskepp VA Kvinna med listan över Näringslivets Mäktigaste Kvinnor från 2012 – i text och på scen.

Före det var jag reporter och redaktör på Resumé, magasinet om reklam, marknadskommunikation och medier, under många år.
Jag har även jobbat på tidningar som Dagens IT, Svenska Dagbladet, nyhetsbyrån TT och Sydsvenska Dagbladet.

 


Sagt om Ulrika som moderator

 

”Stort varmt tack för ditt engagerande och inspirerande bidrag i Diversity Charter Swedens Signatory Event 2016.
Ditt personliga engagemang syns och din förmåga att leda ett evenemang och skapa bra samtal är outstanding. En av Sveriges bästa moderatorer helt enkelt!
Du är professionellt påläst, utmanande men med varm hand, välstrukturerad och har en förmåga att sammanfatta lärande på scenen såväl som från publiken.
Våra deltagare har gett mycket positiv feedback på dagen och bl a har vi fått höra att det var ”en ärligare dialog”. Det har du bidragit till.”

Katarina Önell, President, Diversity Charter Sweden

”Ulrika Fjällborg har en sällsynt kombination av substans, närvaro, skärpa, mänsklighet, professionalism, engagemang och personlig touch. Det är sällan jag känner att det inte finns några onödiga frågor eller döda stunder. Med Ulrika är det så.”

Annika Dopping, kommunikationsstrateg

”Som chefredaktör känner jag mig alltid trygg med att Ulrika Fjällborg ger Veckans Affärers evenemang den journalistiska nerv vi eftersträvar.”

Ulf Skarin, chefredaktör Veckans Affärer